Go Back
+ servings
Salat med med kerner og krydret dressing

Salat med kerner og krydret dressing

Antal: 2 pers.

Ingredienser

  • 2 dl blandede kerner - spelt, byg, hvede m.fl.
  • 1/2 squash
  • 1 gulerod
  • 2 forårsløg
  • 1/2 rød peberfrugt
  • 1/2 grøn peberfrugt
  • 7 cocktailtomater
  • 4 spsk hakkede pistacienødder
  • 1 håndfuld hakket persille
  • 6 spsk olivenolie
  • Saft af 1 citron
  • 1 tsk akaciehonning
  • 1/2 tsk chiliflager
  • Salt/peber

Fremgangsmåde

  • Kog kernerne efter anvisning på pakken. Afkøl dem lidt.
  • Skær squash, gulerod, forårsløg og peberfrugt i små tern. Skrab kernerne ud af tomaterne og skær kødet i små tern.
  • Pisk olivenolie, citron, honning, chili, salt og peber sammen til en dressing. Smag til.
  • Bland grøntsagerne med de lune korn. Bland persille og pistacienødder i.
  • Hæld dressingen ud over salaten og vend det hele sammen.
  • Lad salaten trække min. 15 minutter inden servering.
  • Drys med lidt persille og server.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen