Go Back
+ servings
Blondie med rabarber og pecannødder (Brownie med hvid chokolade)

Blondie med rabarber og pecannødder (Hvid chokolade brownie)

Antal: 12 styk

Ingredienser

  • 110 g hvid chokolade
  • 75 g usaltet smør
  • 100 g sukker
  • 2 æg
  • Korn af 1/2 vaniljestang
  • 1 knsp. salt
  • 85 g hvedemel
  • 50 g grofthakkede pecannødder
  • 1 dl rabarber i små stykker
  • evt. revet hvid chokolade eller smeltet

Fremgangsmåde

  • Smelt hvid chokolade og smør sammen. Lad det afkøle helt.
  • Æg, sukker og vaniljekorn piskes sammen indtil det er hvidt, skummende og tykt - det tager ca. 5 min. Den afkølede chokolade/smør blanding vendes i æggesnapsen.
  • Sigt mel og salt i dejen og bland det forsigtig med rundt.
  • Nødder og rabarber tilsættes og vendes i dejen.
  • Kom dejen i en lille form beklædt med bagepapir. Kagen bages ca. 20 min ved 175 grader. Hold øje med den, da den ikke må blive helt gennembagt.
  • Kagen afkøles helt ned, inden den skæres i små firkanter. Du kan her vælge at dekorerer med smeltet hvid chokolade eller et drys revet chokolade.
  • Opbevares i lufttæt boks i køleskabet.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen