Bland alle ingredienser til bunden sammen i en skål. Ælt hurtigt dejen med hænderne og tryk den sammen.
Bred dejen ud til en stang, som er 10 cm bred og ca. 1 cm i tykkelse. Kom stangen på en bageplade med papir. Bag den ved 180 graders varmluft i ca. 25 minutter.
Når den er færdig tages den ud og skæres straks i 2 cm brede stykker. Brug en skarp kniv.
Kom stykkerne på en bagerist og lad dem køle af. De skal være sprøde og seje.
Pisk æggehviderne stive. Bland forsigtigt mandelmel, sukker og hjortetaksalt i æggehviderne. Kom makronmassen i en sprøjepose, klip et hul i enden og sprøjt brede striber ud på kagerne. Drys med kaffepulver.
Bag kagerne i ovnen ved 170 grader varmluft i ca. 10-15 minutter.
Afkøl kagerne på en bagerist.
Server dem til en kande friskbrygget kaffe