Go Back
+ servings
Muffins med pecannødder, æble og kanel

Pecanmuffins med æble og kanel

Antal: 10 styk

Ingredienser

  • 200 g hvedemel
  • 100 g fuldkornshvedemel
  • 1 spsk bagepulver
  • 1 tsk salt
  • 2 dl kærnemælk
  • 0,5 dl yogurt naturel
  • 1 æg
  • 2 spsk rapsolie
  • 1 spsk kanel
  • 40 g hakkede pecannødder
  • 2 æbler i små tern

Fremgangsmåde

  • Pisk æg, kærnemælk olie olie sammen. Bland resten af ingredienserne i og rør det hele godt sammen.
  • Kom dejen i muffinsforme og pynt med hele pecannødder. Bag dem ved 200 grader i ca. 15 min.
  • Afkøles på en bagerist.
  • Fryses, da bagepulveret ellers gør dem kedelige efter nogle dage.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen