Go Back
+ servings
Cookies med chokolade og peanutbutter

Peanutbutter cookies med chokolade og crunch

Antal: 20 styk

Ingredienser

  • 180 g peanutbutter - den crunchede version
  • 1 dl sukker
  • 1 æg
  • 100 g smeltet chokolade 56%
  • 50 g hakkede - saltede peanuts
  • Chokoladecreme efter smag

Fremgangsmåde

  • Peanutbutter, sukker og æg røres godt sammen. Stil dejen i køleskabet i 30 min.
  • Fugt hænderne og rul 20 kugler af dejen. Med en gaffel trykkes de flade på kryds og tværs. Bag dem ved 180 grader i ca 15-20 min. Når de er gyldne i kanten er de klar.
  • Kagere afkøles på en bagerist.
  • Version 1: Smelt chokoladen og dyp halvdelen af småkagen i og dernæst i hakkede peanuts. Lad den tørre på bagepapir.
  • Version 2: Smør chokoladecreme mellem 2 småkager og tryk dem sammen. Dyp halvt i den smeltede chokolade og dernæst i peanuts. Lad dem tørre på bagepapir.
  • Opbevares i lufttæt boks.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen