Go Back
Brownies - verdens bedste opskrift på brownie

Brownie

Ingredienser

  • 125 g smør
  • 125 g mørk chokolade - jeg brugte 70%, men 56% er fint
  • 2 æg
  • 130 g sukker
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 100 g hvedemel
  • 2 spsk god kakao
  • et nip salt
  • 1/2 tsk bagepulver
  • 50 g ristede hasselnødder

Fremgangsmåde

  • Smørret og chokoladen smeltes ved svag varme. Lad det køle af.
  • Æg, sukker og vanilje piskes godt sammen - pisk ikke for længe, kagen skal blive tung.
  • Smørblandingen vendes i æggeblandingen og mel, kakao, salt og bagepulver sigtes i. Vend det rundt i dejen sammen med hasselnødderne.
  • Kom dejen i en form med bagepapir og bag den ved 180 grader i ca. 18-20 min. Husk at midten skal være klæg; dejen skal hænge når du stikker i kagen. Den må aldrig blive gennembagt.
  • Lad brownien køle helt af og skær den ud i små firkanter. Opbevares i tætsluttende boks i køleskabet.
  • Og lige meget hvor svært det er at vente, så er den altså bedst dagen efter.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen