Go Back
+ servings
bananmuffins - opskrift på fedtfattige bananmuffins

Fedtfattige bananmuffins med havregryn

Antal: 12

Ingredienser

  • 3 modne bananer - moset
  • 2 tsk sukker
  • 1 æg
  • 2 tsk kanel
  • 2 tsk kardemomme
  • 2 tsk bagepulver
  • 150 g havregryn - her er brugt grovvalsede
  • 3 dl hvedemel
  • 1 dl mælk
  • 1,5 dl yoghurt 0 - 5%
  • evt. 1/2 dl vand
  • 40 g mørk chokolade 70% - hakket

Fremgangsmåde

  • Bland alle de tørre ingredienser sammen. Tilsæt bananmos, æg, mælk og yoghurt og pisk det godt sammen. Afhængig af konsistens kan der evt. tilsættes en smule vand. Det hakkede chokolade vendes i tilsidst og dejen hældes op i muffinsforme. Bages ved 180 grader i ca. 15-20 min.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen