Go Back
+ servings
Chokolade cookies - opskrift på lækre cookies med chokolade

Chokoladelover cookies

Antal: 12 styk

Ingredienser

  • 125 g 70% chokolade
  • 150 g mel
  • 30 g kakaopulver af god kvalitet
  • 1 tsk natron
  • 1/2 tsk salt
  • 125 g blødt smør
  • 50 g brun farin
  • 50 g sukker
  • 1/2 stang vanilje
  • 1 æg
  • 200 g chokoladeknapper 60%

Fremgangsmåde

  • Smelt chokoladen over et vandbad. Bland mel, kakaopulver, salt og natron i en skål. I en anden skål piskes sukkeret med det bløde smør og rør lidt efter lidt den smeltede chokolade i.
  • Æg og vanilje piskes sammen og blandes i, sammen med melblandingen. Til sidst vendes chokoladeknapper i.
  • På en bageplade med papir formes 6 kugler af dejen og sættes på med meget mellemrum. De skal IKKE trykkes flade. Resten af dejen formes til 6 kugler der enten fryses ned eller kommes i køleskabet indtil de skal bages næste omgang.
  • De 6 første toppe bages ved 180 grader i ca. 18 minutter. Hold øje med dem, da de nemt brænder på, grundet den store mængde chokolade.
  • Lad kagerne hvile lidt efter de tages ud af ovnen. Kom dem dernæst forsigtig over på en rist, hvor de afkøles helt inden spisning.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen