Go Back
+ servings
småkager med marcipan - opskrift på småkager til jul

Marcipansmåkager

Tilb. tid17 min
Antal: 10 styk

Ingredienser

  • 200 g rå marcipan
  • 110 g flormelis
  • 1/2 æggehvide
  • Smuttede mandler

Fremgangsmåde

  • Ælt marcipanen sammen med flormelis og æggehvide, til den har en god konsistens. Ikke for tør og ikke for klisteret. Del den i kugler og kom dem på en bageplade. Tryk kuglerne flade med håndroden, så de ikke får mærker efter fingerene. De pyntes med mandler, der trykkes let ned.
  • Kagerne bages ca. 15-17 min ved 180 grader, indtil de er gyldne. Da de stadig er bløde i ovnen når de tages ud, er det farven der bedømmes efter.
  • Lad dem køle af på en bagerist, indtil de er kolde og hårde.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen