Smørret og mælken lunes i en kasserolle. Når smørret er smeltet og væsken er håndvarm kommes det i en stor skål og gæren smuldres i. Tilsæt salt og sukker.
Lidt efter lidt tilsættes melet, og dejen æltes til den er smidig - pas på den ikke bliver for tør. Kom dejen tilbage i skålen og lad den hæve tildækket i 45 min.
Imens laves fyldet. Smelt smørret på en pande og tilsæt sukker og kanel. Når blandingen er flydende tages den af varmen og står et par minutter og stivner let.
Rul dejen ud i en rektangel på 7 mm tykkelse. Den korte side skal ikke være for bred (det glemte jeg) Kom fyldet på dejen og rul den sammen som en roulade. Pølsen deles i 16 stykker, som enten kommes i muffinsforme af papir eller en bageform til muffins.
Pensl med sammenpisket æg og drys med perlesukker. Bages ca. 8-10 min ved 225 grader.