Go Back
+ servings

Crostini med asparges og feta

Antal: 8 stk

Ingredienser

  • 4 skiver surdejsbrød - i halve eller 8 skiver baguettes
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 tsk groft salt
  • 8 spsk flødeost - hummus eller rygeost
  • 1/2 bundt asparges
  • 1 håndfuld ærteskud eller brøndkarse
  • 4 spsk feta - smuldret
  • 3 spsk olivenolie
  • 3 spsk balsamico
  • 1 tsk honning
  • Salt/peber

Fremgangsmåde

  • Smør brødskiver med olivenolie og drys med groft salt.
  • Sæt dem på en bagerist og rist dem sprøde i ovnen ved 225 grader. Hold øje med dem!
  • Tag dem ud og lad dem afkøle mens det øvrige fyld laves.
  • Skræl med en tyndskræller eller mandolinjern tynde strimler af aspargsene på langs.
  • Bland dem med ærteskud og smuldret feta.
  • Pisk olivenolie, balsamico, honning, salt og peber sammen til en dressing.
  • Smør de ristede brød med den valgfrie spread.
  • Top med aspargessalaten og dryp med dressingen lige inden servering.
  • Server straks.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen