Go Back
+ servings
bagte radiser - opskrift med radiser og kikærter - salat

Bagte radiser og kikærter med feta

Tilb. tid12 min
Samlet tid12 min
Antal: 1 pers.

Ingredienser

  • 1 bundt radiser
  • 1 dåse kikærter
  • 4-5 spsk olivenolie
  • Groft salt
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 spsk æbleeddike
  • 1 tsk honning
  • Salt/peber
  • Feta - smuldret
  • 1 løg - i fine ringe

Fremgangsmåde

  • Kom radiser og kikærter på en bageplade med bagepapir.
  • Dryp med olivenolie og vend det hele godt ind i olien. Drys med groft salt.
  • Bag hele herligheden ved 200 grader i ca. 12-14 minutter, vend undervejs. Kikærterne skal være sprøde og radiserne skal være bagte, men stadig faste.
  • Afkøl lidt, mens dressingen piskes sammen.
  • Pisk olivenolie, eddike, honning, salt og peber sammen.
  • Fordel radiser og kikærter på et fad, dryp dressingen udover og top med smuldret feta.
  • Du kan evt. blande det med frisk salat, rucola eller ærteskud.
  • Server som tilbehør
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen