Go Back
+ servings
grøn marineret kartoffelsalat (2)

Grøn marineret kartoffelsalat med ærter

Antal: 4 pers.

Ingredienser

  • 1 kg små kartofler - kogte og afkølede
  • 1 potte persille - ca. 2 håndfulde
  • 3-4 kviste frisk estragon - eller 1-2 tsk tørret
  • 1 fed hvidløg
  • 1/2 citron - saft
  • 1/2 dl olivenolie
  • Salt/peber
  • 1 spsk grov sennep
  • 3-4 spsk kapers
  • 200 g grønne ærter

Fremgangsmåde

  • Kom persille, estragon, hvidløg, citronsaft og olivenolie i en blender. Blend til en grov pesto.
  • Smag til med salt, peber og evt. ekstra citronsaft.
  • Vend kartoflerne med sennep og kapers og herefter krydderurtepestoen.
  • Lad kartoffelsalaten trække min. 15 minutter på køl.
  • Bland ærterne i kartoffelsalaten og server straks.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen