Go Back
+ servings

Fransk kartoffelsalat med radiser og grønne bønner

Antal: 4 pers.

Ingredienser

  • 500 g små kartofler med skræl - kogte og afkølede.
  • 2-3 forårsløg - i tynde ringe
  • 300 g grønne bønner - tilberedte og afkølede
  • 10-12 radiser - i tynde skiver
  • 2 håndfuld frisk dild - grofthakket

Dressing

  • 4 spsk dijondressing
  • 3 spsk hvidvinseddike
  • 3 spsk olivenolie
  • 1/2 fed hvidløg - fintrevet
  • Salt/peber

Fremgangsmåde

  • Halver de kogte og afkølede kartofler.
  • Pisk dressingen sammen og smag til.
  • Vend dressingen med kartoflerne.
  • Halver de grønne bønner afhængig af hvor store de er.
  • Bland bønner, radiser, forårsløg og kartoflerne sammen.
  • Vend til sidst den friske dild i salaten og server straks.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen