Go Back
+ servings

Marokkansk gulerodssalat med kikærter, pistacienødder og krydret dressing

Forb. tid10 min
Samlet tid10 min
Antal: 4 pers.

Ingredienser

  • 6-8 gulerødder
  • 3 forårsløg
  • 1 dåse kikærter - drænet og skyllet
  • 75 g feta - smuldret
  • 75 g saltede pistacienødder
  • 1 dl persille - friskhakket

Dressing

  • 5 spsk olivenolie
  • 8 spsk limesaft - ca. 2-3 lime
  • 1-2 tsk honning
  • 1 tsk stødt gurkemeje
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 1/2 tsk chiliflager
  • Salt/peber

Fremgangsmåde

  • Skræl tynde skiver af gulerødderne med en tyndskræller.
  • Skær forårsløggene i tynde skiver.
  • Vend gulerødder, løg, kikærter og halvdelen af den friskhakkede persille sammen.
  • Pisk dressingen sammen og smag den til.
  • Vend dressingen med grøntsager og kikærter.
  • Top med feta, pistacienødder og frisk persille.
  • Server straks.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen