Bland hvedemel, kokosfibermel, flormelis og salt sammen.
Tilsæt smørret og smuldr dejen sammen. Kom vandet i og saml hurtig dejen sammen. Den skal ikke æltes!
Tryk dejen ud til en bund i en bageform med bagepapir.
Bag bunden ved 180 grader i ca. 10 minutter til den er gylden. Tag bunden ud og lad den afkøle, mens du laver toppingen.
Top
Kom sukker og æg i en skål. Pisk det lyst og luftigt, det tager ca. 3-5 minutter.
Vend kokosmel, mandler og smør i.
Fyld
Smør stikkelsbærmarmeladen jævnt ud på bunden.
Fordel toppingen oven på i et jævnt lag.
Bag kagen ved 180 grader i ca. 25 minutter til den er gylden og bagt. Kokostoppingen skal ikke være fuldstændig fast.
Tag kagen ud og lad den afkøle i formen i i ca. 20 minutter. Tag den ud af formen og lad kagen afkøle på en bagerist.
Skær kagen i kvadratiske stykker.
Noter
50 g kokosfibermel kan udskiftes med tilsvarende mængde hvedemel eller mandelmel. 125 g mandler kan udskiftes med tilsvarende mængde kokosmel. Stikkelsbærmarmelade kan udskiftes med en anden marmelade - dog helst en syrlig udgave.