Hæld marinaden i en frysepose og kom kyllingestykkerne heri. Bland det hele godt, så alt kyllingen er dækket af marinaden. Kom posen i køleskabet i 3 timer (eller natten over).
Retten
Steg baconen sprød i en dyb panden. Tag baconen af panden og kom det på køkkenrulle.
Lad 1-2 spsk af baconfedtet blive i panden.
Kom kyllingstykkerne med marinade på panden med baconfedt.
Brun kyllingestykkerne 3-4 minutter på hver side.
Tilsæt vand, bouillon, grov sennep, dijonsennep og bacon i panden og varm det op.
Tilsæt madlavningsfløde og timian og lad det hele simre ved svag varme i ca. 15 minutter til kyllingestykkerne er gennemstegte og saucen er kogt lidt i og blevet tyk.
Vil du have spinat i retten, så tilsætter du et par håndfulde nu. Lader det falde sammen og rører det ind i saucen.
Server med frisk timian og ris.
Noter
Spice retten op med champignoner eller spinat for mere fyld.