Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Flettede Gingerbread Cookies
Tilb. tid
8
minutter
min
Samlet tid
8
minutter
min
Antal:
15
stk.
Ingredienser
115
g
smør
-
stuetempereret
100
g
brun farin
70
g
mørk sirup
1
æg
1
æggehvide
325
g
hvedemel
½
tsk
natron
1
tsk
vaniljesukker
1
tsk
stødt ingefær
½
tsk
muskat
½
tsk
nellike
½
tsk
allehånde
½
tsk
salt
Fremgangsmåde
Kom smør, farin og sirup i en skål.
Pisk det lyst og luftigt.
Tilsæt æg og æggehvide og pisk det i.
Bland mel, natron, vaniljesukker og krydderier i en anden skål.
Sigt det i dejen og rør det i til dejen lige er samlet.
Kom dejen på køl i ca. 30 minutter.
Tag dejen ud på en meldrysset bord og rul den ud til en plade på 0.3 cm.
Skær dejen i 1 cm strimler.
Flet strimlerne sammen i følge videoen til du har en stor plade.
Stik med en udstikker eller et glas (ca. 8 cm i diameter) cookies ud af dejen.
Læg dem på en bageplade med bagepapir.
Bag dem ved 175 grader i ca. 8-10 minutter.
min = Lidt bløde og saftige cookies (min favorit)
min = Sprøde cookies
Tag dem ud og afkøl dem på en bagerist.
Noter
Laver du ikke flettede cookies, men stikker dem ud, så rul din dej til 0,5 cm
Del din opskrift med mig på Instagram
Tag
@louiogbearnaisen