Rul dejen ud til en firkant på ca. 30x45cm og 0,5 cm i tykkelse.
Smør remoncen ud i et jævnt lag på hele dejen.
Fold en tredjedel af dejen ind mod midten, og fold den anden tredjedel ind over den første, så du har 3 lag dej. Tryk/rul dejpladen lidt sammen, så lagene hænger sammen.
Skær dejen i ca. 3 cm strimler. Skær herefter dejstrimlen igennem på midten, men lad ca. 0,5 cm være tilbage i toppen. Fold strimlen ud og sno den ved at tage fat i hver ende, og sno dejen modsat fra hver ende, så den får 5-6 snoninger. Pas på, at du ikke klemmer remoncen ud.
Så skal der snurres!
Tag den ene ende af strimlen mellem din pege-og tommelfinger.
Snur strimlen rundt om fingrene 2-3 gange. Afslut ved at tage strimlens anden ende mellem pege og tommelfinger og over snoningerne. Tag fingrene til dig, så enden af dejen hæftes ind i dejen.
Læg kanelsnurrerne med snoningerne opad på to bageplader med bagepapir.
Dæk med et viskestykke.Lad dem hæve 40 minutter.
Pensl kanelsnurrerne med æg og drys med perlesukker.
Bag kanelsnurrerne ved 200 grader i ca. 15 minutter.
Kom dem på en bagerist og afkøl.
Spis dem lune.