Smuldr gær i en skål og tilsæt vand. Rør gæren ud heri.
Tilsæt salt, sukker, olie og æggehvide.
Her har du to muligheder.
Du kan tilsætte 1-2 spsk drys (fx. revet parmesan eller rosmarin) til dejen eller du kan holde dejen neutral og give gas med forskellige smagsvarianter bagefter.
Kom hvedemelet i lidt af gangen, mens dejen æltes til den er smidig og glat.
Dæk skålen til med et viskestykke og lad dejen hæve 1 time.
Kom dejen ud på et meldrysset bord og del den i 24 stykker.
Rul hvert stykke til en tynd pølse på ca. 18 cm og 1 cm i tykkelse.
Twist den et par gangen og læg på en bageplade med bagepapir.
Pensl med vand og drys med flagesalt, friskkværnet peber og rosmarin eller dit favorit drys.
Bag ved 180 grader (alm. ovn) i ca. 20-25 minutter.
Tag dine grissini ud og lad dem afkøle på en bagerist.