Go Back
+ servings

Fyldte peberfrugter med bønner og feta

Antal: 1 pers.

Ingredienser

  • 1 stor rød peberfrugt
  • 1 spsk olivenolie
  • ½ dåse mixed beans med mild chilisauce
  • 1 tsk stødt chili
  • 1 tsk paprika
  • 2 tsk spidskommen
  • 1 håndfuld frisk basilikum
  • salt
  • peber
  • ½ fed hvidløg
  • 100 g feta
  • 2 spsk mælk
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 tsk tørret oregano

Fremgangsmåde

  • Del peberfrugten og fjern kernerne. Smør den på skindet med olivenolie og kom de 2 halvdele i et fad, med skindet opad. Bag dem i 15 min ved 200 grader til de er møre.
  • Bønnerne krydres med chili, spidskommen, paprika, hvidløg, salt, peber og basilikum.
  • Fetaen smuldres og blandes med mælk, olivenolie, oregano og peber.
  • Kom bønnesaucen i de varme peberfrugter og fordel fetaen ovenpå. Tryk den let ned. Bag peberfrugterne i ovenen i ca. 10 min, til fetaen er gylden og fyldet varmt.
  • Server med basilikum.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen