Go Back
Hokkaidosuppe - helt enkelt

Hokkaidosuppe

Ingredienser

  • 1 hakket løg
  • 1 hokkaidogræskar i tern
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 tsk stødt koriander
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 1/2 tsk stødt chili
  • 1 liter vand + 2 boullionterninger
  • 1/2 citron
  • 200 g flødeost
  • salt
  • peber
  • evt. hvide bønner/kikærter

Fremgangsmåde

  • Olien varmes i en gryde, løg og græskartern svitses uden at tage farve.
  • Tilsæt krydderierne og lad dem svitse med 1 min.
  • Bouillonen hældes i gryden og det hele koges op.
  • Lad det simre ved svag varme i ca. 15-20 min, indtil græskarternene er møre.
  • Hele indholdet af gryden hældes i en blender.
  • Blend først det hele til en ensartet suppe. Tilsæt flødeost, citron, salt og peber og blend igen til suppen får den ønskede konsistens.
  • Kom evt. 200 g hvide bønner eller kikærter i og blend dem med.
  • Serveres toppet med græsk yoghurt, bønner og persille.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen