Go Back

Fennikelsalat – en let frokost

Ingredienser

  • 1 lille fennikel
  • 1 grapefrugt
  • 1 moden avocado
  • 1 dl hakket persille
  • 3 spsk olivenolie
  • 4 spsk limesaft
  • 1 tsk sukker
  • salt
  • peber

Fremgangsmåde

  • Snit fenniklen i papirtynde strimler. Bland ingredienserne; olivenolie, limesaft, sukker, salt og peber, sammen til dressingen og vend fennikelstrimlerne heri.
  • Grapefrugten skæres fri af skind, så der kun er frugtkødet tilbage. Avocadoen deles og skæres i tern.
  • Vend den hakkede persille med fennikelstrimlerne og dressingen. Grapen anrettes ovenpå salaten, sammen med avocadoternene.
  • Server som tilbehør til hovedret, eller spis den som en lækker frokost, med kylling
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen