Go Back

Gulerodskage med marcipan

Forb. tid10 min
Tilb. tid35 min
Samlet tid45 min

Ingredienser

  • 3 æg
  • 150 g sukker
  • 125 g revet marcipan
  • 300 g revet gulerod
  • 50 g blødt smør
  • 1 tsk salt
  • 1,25 dl neutral olie
  • 2 tsk bagepulver
  • 2 tsk kanel
  • 250 g hvedemel

Fremgangsmåde

  • Pisk sukker og æg sammen til det er hvidt og skummende.
  • Pisk marcipanen i.
  • Olie, smør og gulerødder tilsættes og vendes i. Dernæst sigtes mel, bagepulver, salt og kanel i, og det vendes i dejen.
  • Smør en springform og fordel dejen heri.
  • Kagen bages ved 180 grader i ca. 35 min.
  • Lad den køle af, inden den pyntes med glasur.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen