Go Back
+ servings

Bagt hokkaido græskar - lækkert tilbehør

Antal: 2 pers

Ingredienser

  • 1 hokkaido græskar
  • 1 rødløg
  • 2 gulerødder
  • 5-6 spsk olivenolie
  • 3 spsk æbleeddike
  • 1 tsk honning
  • 1 tsk chiliflager
  • Salt
  • Peber
  • 4 kviste frisk timian
  • 0,5 dl græskarkerner

Fremgangsmåde

  • Del græskarret og skrab kernerne ud. Skær skrællen af og del græskarret i grove stykker.
  • Skræl løget og skær det i grove stykker - ligeledes ved gulerødderne. Kom alle grøntsagerne i et ovnfast fad.
  • Fordel olivenolie. æbleeddike. honning. chili, salt og peber udover grøntsagerne. Nip lidt af bladene af timiankvistene og kom dem i fadet, sammen med resten af kvisten. Drys med græskarkerner og vend det hele godt sammen.
  • Kom fadet i ovnen ved 200 grader. Bag grøntsagerne i ca. 30-40 minutter - de skal være møre, men have bid.
  • Krydr med lidt groft salt, olivenolie og lidt peber.
  • Server som tilbehør til kød eller bare med spejlæg.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen