Go Back
+ servings

Aubergine med kikærter og tahin

Antal: 2 pers

Ingredienser

  • 1 aubergine i grove tern
  • 1 fed hvidløg - finthakket
  • 150 g kikærter
  • 2 spsk tahin
  • 1 citron
  • 3 spsk olivenolie
  • friskkværnet peber
  • 1 håndfuld cocktailtomater i kvarte
  • 1 spsk frisk oregano
  • 1 håndfuld basilikum
  • 1 håndfuld valnødder

Fremgangsmåde

  • Varm en pande op med lidt olie og kom aubergine, hvidløg og kikærter på panden. Svits det hele godt og skru ned til jævn varme.
  • Lad auberginen blive mør. Tilsæt tahin, citronsaft, olivenolie og peber - bland det hele godt sammen.
  • Lige inden servering kommes de friske tomater og oregano i og retten varmes igennem.
  • Drys med basilikum, valnødder og server.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen