Go Back
+ servings

Grov tærte med sennep, broccoli og skinke

Tilb. tid40 min
Samlet tid40 min
Antal: 1 tærte

Ingredienser

  • grov tærtedej
  • 1/2 broccolihoved delt i meget små buketter
  • 1 porre i små tern
  • 100 g skinkestrimler
  • 3 spsk grov sennep
  • 3 store æg
  • 2,5 dl cremefraiche 18 %
  • 100 g revet ost
  • Muskatnød
  • Salt
  • Peber

Fremgangsmåde

  • Fordel tærtedejen i en smurt tærteform. Prik bunden med en gaffel.
  • Forbag bunden ved 180 grader i ca. 10-15 minutter.
  • Imens laves fyldet. Damp broccoli og porre i letsaltet vand i ca. 3 minutter. Dryp grøntsagerne af i en sigte.
  • Rør æg, cremefraiche, salt, peber og muskatnød sammen.
  • Smør den forbagte bund med den grove sennep. Fordel grøntsagerne på bunden. Dernæst skinke og halvdelen af osten.
  • Hæld æggemassen udover fyldet og fordel det jævnt. Drys med resten af osten og kom tærten i ovnen.
  • Tærten bages ved 180 grader i ca. 30 minutter - til den er gylden og fast.
  • Server med en salat.

Noter

Brug resterne af tærten på madpakken.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen