Go Back

Hvide pebernødder

Tilb. tid8 min
Samlet tid8 min

Ingredienser

  • 250 g hvedemel
  • 1/8 tsk hjortetaksalt
  • 1/2 tsk kanel
  • 1/2 tsk hvid peber
  • 1/2 tsk stødt ingefær
  • 1/2 tsk nellike
  • 100 g smør
  • 170 g sukker
  • 1 æg
  • 2 spsk fløde

Fremgangsmåde

  • Bland mel, hjortetakssalt og krydderier sammen.

Dej

  • Hak smørret i de tørre ingredienser.
  • Sukker og æg piskes sammen og fløden blandes i.
  • Det hele blandes og dejen æltes sammen.
  • Kom dejen i køleskabet i min. 30 minutter.
  • Rul dejen ud til lange pølser og del dem i 1-2 cm stykker.
  • Rul stykkerne til pebernødder og kom dem på en bageplade med papir.
  • Bag pebernødderne ved 225 grader i alm. ovn i ca. 8-10 minutter.
  • Pebernødder afkøles og opbevares i en lufttæt beholder.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen