Go Back
+ servings

Biscotti med kardemomme, mandel og chokolade

Tilb. tid35 minutter
Samlet tid35 minutter
Antal: 20 stk

Ingredienser

  • 250 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk kardemomme
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 125 g rørsukker
  • 3 mellemstore æg
  • 75 g hele mandler
  • 50 g grofthakket mørk chokolade

Fremgangsmåde

  • Bland hvedemel, bagepulver, kardemomme, vaniljesukker og rørsukker sammen i en skål.
  • Tilsæt chokolade, mandler og æggene og rør det sammen.
  • Saml dejen hurtigt sammen med hænderne - den må IKKE æltes, den skal bare lige være sammenhængende.
  • Del dejen i 2 og form stykkerne til aflange "brød" på en bageplade med papir. De skal være ca. 7-10 cm bredde og 1 cm høje.
  • Bag dem i ovnen ved 170 grader i alm. ovn i ca. 20-25 minutter.
  • Tag dem ud og køl dem af nogle minutter.
  • Skær brødene i 1,5 cm tykke skiver på skrå. Læg skiverne med skæresiden opad på bagepladen og bag dem igen ved 170 grader i ca. 10-14 minutter.
  • Afkøl biscottierne på en rist. Opbevar dem i en lufttæt beholder.

Noter

Kardemomme, chokolade og mandler kan udskiftes med dit yndlings fyld.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen