Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Biscotti med kardemomme, mandel og chokolade
Tilb. tid
35
minutter
min
Samlet tid
35
minutter
min
Antal:
20
stk
Ingredienser
250
g
hvedemel
1
tsk
bagepulver
1
tsk
kardemomme
1
tsk
vaniljesukker
125
g
rørsukker
3
mellemstore æg
75
g
hele mandler
50
g
grofthakket mørk chokolade
Fremgangsmåde
Bland hvedemel, bagepulver, kardemomme, vaniljesukker og rørsukker sammen i en skål.
Tilsæt chokolade, mandler og æggene og rør det sammen.
Saml dejen hurtigt sammen med hænderne - den må IKKE æltes, den skal bare lige være sammenhængende.
Del dejen i 2 og form stykkerne til aflange "brød" på en bageplade med papir. De skal være ca. 7-10 cm bredde og 1 cm høje.
Bag dem i ovnen ved 170 grader i alm. ovn i ca. 20-25 minutter.
Tag dem ud og køl dem af nogle minutter.
Skær brødene i 1,5 cm tykke skiver på skrå. Læg skiverne med skæresiden opad på bagepladen og bag dem igen ved 170 grader i ca. 10-14 minutter.
Afkøl biscottierne på en rist. Opbevar dem i en lufttæt beholder.
Noter
Kardemomme, chokolade og mandler kan udskiftes med dit yndlings fyld.
Del din opskrift med mig på Instagram
Tag
@louiogbearnaisen