Smelt chokoladen og afkøl den lidt.
Bland den med smør, sukker, æg og mel og pisk blandingen i 5-7 minutter til den bliver luftigt.
Kom dejen i en smurt springform og bag den ved 200 grader i alm ovn i ca. 13-15 minutter.
Tag bunden ud af ovnen og afkøl den helt. Frys den eventuelt.
Rist hasselnøddeflagerne på en tør pande og afkøl dem.
Smelt nougaten ved svag varme - pas på den ikke brænder på! Tag den af varmen og lad nougaten afkøle.
Flormelis og æggeblommer piskes sammen til en skummende og hvid masse. Det tager ca. 5-6 minutter.
Pisk fløden til en let skum - den må ikke blive for stiv.
Bland flødeskum, nougat, hasselnøddeflager og chokoladeknapper sammen med æggemassen. Vend det hele meget forsigtigt sammen.
Hæld parfaiten over chokoladenbunden og drys med hasselnøddeflager. Kom madfilm over springformen og sæt den i fryseren. Lad parfaiten fryse min. 12 timer.
Tag parfaiten op 20 minutter før den skal serveres, så den når at blive lidt blød. Server nougatparfaiten i "lagkage"- stykker med chokoladespåner.