Bland mel, sukker, bagepulver og salt sammen og sigt det i en stor skål.
I en anden skål piskes mælk æg sammen.
Kom mælkeblandingen i de tørre ingredienser og pisk det sammen ved lav hastighed indtil dejen er glat.
Tilsæt smeltet smør og vaniljekorn og pisk igen.
Kom chokoladesmørepålægget i og pisk hurtigt det hele sammen.
Fordel muffinsforme i en muffinsform med 12 huller.
Fyld 1 spsk dej i hver muffins form.
Kom dernæst 1 tsk af chokoladesmørepålægget i midten af hver muffin.
Fyld formene op med resten af fyldet.
Drys med hakkede hasselnødder og sukker.
Bag kagerne ved 175 grader i ca. 25-30 minutter - indtil de er hævet og bagte.
Tag kagerne ud og afkøl dem lidt i metalformen.
Vip dem forsigtigt ud og afkøl dem på en bagerist.
Server til en god kop kaffe!