Go Back

Frugt Cobbler

Forb. tid10 min
Tilb. tid25 min
Samlet tid35 min

Ingredienser

Top

  • 100 g smør
  • 2,5 dl mel
  • 1 tsk bagepulver
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 2 spsk sukker
  • revet citronskal af 1/2 citron
  • 1 dl kokosmel
  • 1 dl piskefløde
  • 50 g hakkede mandler

Fyld

  • 400 g blandede bær - hindbær, jordbær, solbær, brombær, stikkelsbær, blåbær
  • 1-2 spsk kartoffelmel

Fremgangsmåde

  • Bland hvedemel, bagepulver, vaniljesukker, sukker, citronskal og kokosmel og bland det sammen med smør.
  • Tilsæt piskefløde lidt efter lidt til det er en jævn masse.
  • Kom bærrene i et fad og drys med kartoffelmel
  • Fordel dejen udover i klumper og drys med hakkede mandler
  • Bag kagen ved 180 grader i ca. 20-25 minutter - indtil den er gylden og boblende
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen