Go Back

Ricotta/spinat pandekager toppet med laks

Forb. tid10 min
Tilb. tid15 min
Samlet tid25 min

Ingredienser

  • 3 æg
  • 250 g ricottaost
  • 2,5 dl skummetmælk eller kærnemælk
  • 1 tsk bagepulver
  • 1/2 tsk salt
  • 1,5 dl hvid hvede - eller andet groft mel
  • 1 dl hvedemel
  • 100 g frossen - hakket spinat - optøet og drænet
  • Revet muskatnød
  • Friskkværnet peber

Top

  • Graved laks
  • Forårsløg
  • Cremefraiche rørt med citron og dild

Fremgangsmåde

  • Del æggene i blomme og hvider i hver sin skål
  • Rør æggeblommerne sammen med ricotta og mælk
  • Bland groft mel, bagepulver, muskatnød, salt og hvedemel sammen.
  • Sigt melblandingen i væsken og pisk det sammen.
  • Bland spinaten i.
  • Pisk æggehviderne helt stive og vend dem forsigtigt i dejen
  • Varm en pande op og kom lidt olie på panden
  • Kom 1 dl af dejen på panden og bag pandekagerne gyldne på begge sider
  • Server pandekagerne med laks, dressing og forårsløg
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen