Go Back

Chokoladesmurte mazarintærter med macarponecreme og stikkelsbærtop

Ingredienser

  • 1 mazarinmasse
  • 200 g mørk chokolade 70%
  • 200 g mascarpone
  • 3 spsk citronsaft
  • 1/2 vaniljestang
  • 1 håndfuld røde stikkelsbær

Fremgangsmåde

  • Bag mazarinerne efter anvisningen i opskriften. Køl dem af og tag dem forsigtig ud af formen.
  • Smelt chokoladen og temperer den
  • Smør toppen af mazarintærten med chokolade eller dyp hele bunden i chokoladen - du bestemmer.
  • Lad chokoladen på kagerne tørre på et stykke bagepapir. Sæt dem evt. i fryseren.
  • Rør mascarpone sammen med vanilje og citronsaft - smag til.
  • Kom en skefuld mascarpone på mazarintærte og top med stikkelsbær.
  • Server !
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen