Go Back

Kylling i Karry

Forb. tid15 min
Tilb. tid1 t 15 min
Samlet tid1 t 30 min
Antal: 6 pers

Ingredienser

  • 1 hel kylling
  • Olie
  • 1 finthakket løg
  • 1 dåse flåede tomater
  • 5 tsk karry
  • 2 laurbærblade
  • 1/2 tsk koriander
  • 5 dl boullion - evt. 5 dl vand+terning
  • 1,5 dl cremefraiche
  • Salt
  • Peber

Topping

  • Ris
  • Rosiner
  • Kokosmel
  • Peanuts
  • Bananer
  • Mangochutney
  • Æbletern
  • Cremefraiche
  • Karry

Fremgangsmåde

  • Kyllingen deles i 8 stykker og brunes i en stor stegegryde med lidt olie.
  • Tag stykkerne op og svits løgene til de er glasklare.
  • Tilsæt derefter karry og brænd den lidt af, inden flåede tomater og øvrige krydderier, bouillon og cremefraiche tilsættes.
  • Læg kyllingestykkerne tilbage i saucen, tilsæt lidt salt og peber.
  • Lad retten simrer under låg i ca. 1 times tid - indtil kyllingekødet falder fra benene.
  • Jævn evt. saucen hvis den er for tynd.
  • Smag til og server med toppings.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen