Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Solbær-muffins med marcipan og yoghurt
Forb. tid
15
min
Tilb. tid
20
min
Samlet tid
35
min
Antal:
12
stk
Ingredienser
2
æg
3
spsk
sukker
2
dl
græsk yoghurt 2%
4
spsk
neutral olie
75
g
revet marcipan
1
tsk
vaniljesukker
3
dl
hvedemel
1,5
dl
groft mel
-
her hvid hvede
2
tsk
bagepulver
1
dl
halvfrosne solbær
Fremgangsmåde
Pisk æg og sukker hvidt og skummende.
Vend forsigtig yoghurt, olie, marcipan, vaniljesukker, mel, bagepulver og solbær i.
Fordel dejen i muffins forme og bag dem ved 200 grader i ca. 20 minutter.
Lad dem afkøle på en bagerist.
Del din opskrift med mig på Instagram
Tag
@louiogbearnaisen