Go Back

Solbær-muffins med marcipan og yoghurt

Forb. tid15 min
Tilb. tid20 min
Samlet tid35 min
Antal: 12 stk

Ingredienser

  • 2 æg
  • 3 spsk sukker
  • 2 dl græsk yoghurt 2%
  • 4 spsk neutral olie
  • 75 g revet marcipan
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 3 dl hvedemel
  • 1,5 dl groft mel - her hvid hvede
  • 2 tsk bagepulver
  • 1 dl halvfrosne solbær

Fremgangsmåde

  • Pisk æg og sukker hvidt og skummende.
  • Vend forsigtig yoghurt, olie, marcipan, vaniljesukker, mel, bagepulver og solbær i.
  • Fordel dejen i muffins forme og bag dem ved 200 grader i ca. 20 minutter.
  • Lad dem afkøle på en bagerist.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen