Go Back

ChokoladeCrunch boller

Tilb. tid15 min
Samlet tid15 min

Ingredienser

  • 50 g gær
  • 3 dl lunken vand
  • 1 spsk flydende honning
  • 1 tsk salt
  • 25 g smeltet smør
  • 100 g hvid hvede
  • 100 g Crüsli dark chocolate
  • 7-8 dl hvedemel

Fremgangsmåde

  • Opløs gæren i vandet.
  • Tilsæt honning, salt, smeltet smør, groft mel og chokolade crunch og rør det sammen.
  • Kom hvedemelet i lidt efter lidt, mens dejen æltes til den er smidig og glat.
  • Dæk dejen til og lad den hæve 30 minutter.
  • Del dejen i ca. 16-20 stykker og form dem til boller.
  • Kom bollerne på en bageplade med bagepapir og lad dem efterhæve 45 minutter.
  • Pensl bollerne med sammenpisket æg.
  • Bag bollerne ved 200 grader i ca. 15 minutter.
  • Tag dem ud og afkøl på en bagerist.
  • Spis dem lune.

Noter

Crüsli dark chokolade kan udskiftes med anden mysli.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen