Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
Nutrition Label
Smaller
Normal
Larger
ChokoladeCrunch boller
Tilb. tid
15
minutter
min
Samlet tid
15
minutter
min
Ingredienser
50
g
gær
3
dl
lunken vand
1
spsk
flydende honning
1
tsk
salt
25
g
smeltet smør
100
g
hvid hvede
100
g
Crüsli dark chocolate
7-8
dl
hvedemel
Fremgangsmåde
Opløs gæren i vandet.
Tilsæt honning, salt, smeltet smør, groft mel og chokolade crunch og rør det sammen.
Kom hvedemelet i lidt efter lidt, mens dejen æltes til den er smidig og glat.
Dæk dejen til og lad den hæve 30 minutter.
Del dejen i ca. 16-20 stykker og form dem til boller.
Kom bollerne på en bageplade med bagepapir og lad dem efterhæve 45 minutter.
Pensl bollerne med sammenpisket æg.
Bag bollerne ved 200 grader i ca. 15 minutter.
Tag dem ud og afkøl på en bagerist.
Spis dem lune.
Noter
Crüsli dark chokolade kan udskiftes med anden mysli.
Del din opskrift med mig på Instagram
Tag
@louiogbearnaisen