1dlblandede frø og kerner - hørfrø, solsikkekerner, sesamfrø, græskarkerner
1dlsirup
1dlflydende margarine eller smør
50gmandelmel
450ghvedemel
Fremgangsmåde
1. dag
Rør alle ingredienserne sammen. Ælt dejen med en håndmixer eller køkkenmaskine ca. 5 min.
Dæk skålen til med film eller en plastikpose og lad den stå på køkkenbordet 24 timer.
2. dag
Rør alle alle ingredienserne sammen med fordejen. Kom hvedemelet i lidt efter lidt, mens der røres godt. Dejen skal være sammenhængende, lidt klistret og fast.
Bred dejen ud til en stang med en bredde på 7-8 cm og 1,5 cm i højde. Kom den på en bageplade med papir og bag den ved 200 grader i ca. 25-30 minutter.
Når "brødet" er fast, tages det ud og køler et par minutter.
Skær det i skrå skiver med en bredde på 2 cm. Kom skiverne tilbage på bagepladen med skæresiden opad og bag dem ved 180 grader i ca. 10 minutter.