Go Back
Asparges med bacon

Asparges med skinke

Forb. tid10 min
Tilb. tid12 min
Samlet tid22 min

Ingredienser

  • 5-8 grønne asparges
  • 10-16 stykker serranoskinke
  • 2-3 spsk olivenolie
  • 2 spsk citronsaft
  • Friskkværnet peber
  • Evt. friskrevet parmesanost

Fremgangsmåde

  • Bræk enden af aspargesene.
  • Del serranoskiverne i 2 og vikl hver del om en asparges.
  • Læk dem på en bageplade med bagepapir og dryp med olivenolie, citron og peber.
  • Bag dem ved 180 grader i ca. 8-12 minutter.
  • Server enten som snack eller i en salat - gerne med friskrevet parmesanost

Noter

Serranoskinke kan udskiftes med parmaskinke eller bacon
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen