Go Back
Pulled pork

American pulled pork

Ingredienser

  • 2 kg nakkekam
  • 50 g brun farin
  • 50 g paprika
  • 2 spsk peber
  • 2 spsk salt
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • 1 tsk løgpulver
  • 1 tsk røget paprika

Fremgangsmåde

  • Alle krydderierne blandes i en stor pose.
  • Grisen kommes i og det hele gnides/vendes godt sammen.
  • Posen med det hele sættes i køleskabet til næste dag eller ca. 12 timer.
  • Næste morgen kommes grisen i en stegegryde og der hældes 3-4 dl vand ved.
  • Kom låg på og ind i ovnen ved 110 grader i 10-12 timer - vendes når halvdelen af tiden er gået.
  • Kødet skal have en kernetemperatur på 94 grader.

Noter

Alle krydderimængder er vejledende, de tages altid lidt på øjemål.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen