Go Back
Bærtærte

Rustik tærte med marcipan og bær

Forb. tid10 min
Tilb. tid25 min
Samlet tid35 min

Ingredienser

Tærte

  • 1/4 portion mørdej
  • 1/2 dl revet marcipan
  • 1 dl røde stikkelsbær
  • 3 spsk flormelis + 1 tsk vaniljesukker

Servering

  • Flormelis
  • Cremefraiche - flødeskum eller vaniljeis

Fremgangsmåde

  • Rul dejen ud til en rustik cirkel - ca. 1 cm i tykkelse.
  • Fordel revet marcipan på bunden og derefter bær.
  • Drys med flormelis/vaniljesukker.
  • Kom tærten i ovnen ved 180 grader i ca. 20-25 minutter.
  • Lad tærten køle lidt på en bagerist.
  • Sigt flormelis ud over og server med valgte dyppelse.

Noter

Stikkelsbær kan erstattes af hindbær, blåbær, solbær, hindbær m.fl.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen