Go Back

Kakaokage

Tilb. tid30 min

Ingredienser

  • 250 g hvedemel
  • 300 g sukker
  • 6 spsk kakao
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk natron
  • 1/4 tsk salt
  • Evt. 1 tsk espressopulver (valgfrit)
  • 2 æg
  • 150 g smeltet smør
  • 2,5 dl kærnemælk eller alm. mælk

Fremgangsmåde

  • Bland alle tørre ingredienser sammen i en skål.
  • Tilsæt de våde ingrdiesner og pisk det hele sammen.
  • Kom dejen i en bageform (smurt eller med bagepapir)
  • Bag kagen ved 175 grader i ca, 25-30 minutter.
  • Afkøl på en bagerist.
  • Pynt med glasur.

Noter

Kagen kan varieres med; nødder, chokoladeknapper, appelsinskal m.fl.
Jeg brugte en 30x30 cm form og fik en høj kage.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen