Go Back
Luksus koldskål med æg, tykmælk og fløde

Luksus koldskål med æg, tykmælk og fløde

Forb. tid10 min
Samlet tid10 min

Ingredienser

  • 3 æggeblommer
  • 6 spsk sukker
  • 1-2 vaniljestænger
  • 1/2 L kærnemælk
  • 1/2 L tykmælk
  • 2 dl piskefløde
  • 4-5 spsk citronsaft - evt. revet citronskal

Fremgangsmåde

  • Pisk æggeblommer, sukker og vaniljekorn til en æggesnaps - tykt og skummende.
  • Tilsæt kærnemælk, tykmælk og fløde og rør det hele godt sammen.
  • Smag til med citron.
  • Kom de brugte vaniljestænger i koldskålen og lad den trække et par timer på køl inden servering.
  • Server med flødeskum, jordbær og kammerjunker eller banan, ristede havregryn og nødder.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen