Go Back

Chessecake/brownie snitter med hvid chokolade

Tilb. tid25 minutter

Ingredienser

Browniebund

  • 425 g sukker
  • 250 g blødt smør
  • 2 æg - L eller 3 små æg
  • 60 g kakao
  • 375 g hvedemel
  • ¼ tsk salt
  • 1 tsk natron

Cheesecake-top

  • 300 g flødeost
  • 100 g hvid chokolade
  • 60 g flormelis
  • 1 æg - L

Fremgangsmåde

  • Pisk smør og sukker sammen til en lys og luftig masse.
  • Tilsæt æggene et af gangen og rør godt mellem hvert.
  • Bland de tørre ingredienser sammen og sigt dem i dejen.
  • Pisk dem i ved lav hastighed - det skal bare lige blandes sammen.
  • Tag ¼ del af dejen fra og kom den i en frysepose og i køleskabet.
  • Beklæd en form (20x30cm) med bagepapir. Fordel dejen heri og pres den ud som en bund.
  • Kom formen i køleskabet min, 30 minutter.
  • Tag formen ud af køleskabet og bag bunden ved 175 grader i ca. 20-25 minutter.
  • Afkøl bunden helt - evt. i fryseren.
  • Smelt det hvide chokolade.
  • Rør sukker og flødeost sammen til det er jævn og galt.
  • Tilsæt ægget og rør det hele sammen.
  • Vend den smeltede hvide chokolade i dejen.
  • Fordel det udover den forbagte bund.
  • Tag den ¼ bund-dej ud af køleskabet og smuldr den ud over i rustikke stykker.
  • Bag kagen ved 175 grader i ca. 17-20 minutter - cheesecakefyldet skal stivne.
  • Tag kagen ud og afkøl den på en bagerist.
  • Skær den i snitter.
  • Opbevar snitterne i køleskabet.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen