Pisk smør og sukker sammen til en lys og luftig masse.
Tilsæt æggene et af gangen og rør godt mellem hvert.
Bland de tørre ingredienser sammen og sigt dem i dejen.
Pisk dem i ved lav hastighed - det skal bare lige blandes sammen.
Tag ¼ del af dejen fra og kom den i en frysepose og i køleskabet.
Beklæd en form (20x30cm) med bagepapir. Fordel dejen heri og pres den ud som en bund.
Kom formen i køleskabet min, 30 minutter.
Tag formen ud af køleskabet og bag bunden ved 175 grader i ca. 20-25 minutter.
Afkøl bunden helt - evt. i fryseren.
Smelt det hvide chokolade.
Rør sukker og flødeost sammen til det er jævn og galt.
Tilsæt ægget og rør det hele sammen.
Vend den smeltede hvide chokolade i dejen.
Fordel det udover den forbagte bund.
Tag den ¼ bund-dej ud af køleskabet og smuldr den ud over i rustikke stykker.
Bag kagen ved 175 grader i ca. 17-20 minutter - cheesecakefyldet skal stivne.
Tag kagen ud og afkøl den på en bagerist.
Skær den i snitter.
Opbevar snitterne i køleskabet.