Go Back
Brownie med græskar

Pumpkin Swirl Chocolate Brownies

Forb. tid15 min
Tilb. tid30 min
Samlet tid45 min

Ingredienser

Brownie

  • 175 g smør
  • 150 g chokolade - her 70%
  • 250 g sukker
  • 3 æg
  • 1/4 tsk salt
  • 125 g mel

Græskarfyld

  • 1 dl græskarpure
  • 125 g flødeost
  • 50 g flormelis
  • 1/2 tsk kanel
  • 1/4 tsk ingefær
  • 1/4 stødt muskat
  • 1/4 tsk nellike
  • 1 tsk vaniljesukker

Fremgangsmåde

Brownie

  • Smelt smør og chokolade i en lille gryde.
  • Hæld det i en skål og tilsæt sukker, æg og salt og pisk det sammen.
  • Tilsæt mel og rør til en jævn masse.

Græskarfyld

  • Alle ingredienserne kommes i en skål og piskes sammen.

Kagen

  • Hæld 3/4 browniemassen i en firkantet form (her 20x20cm).
  • Fordel klatter af græskarfyldet oven på browniedejen.
  • Kom resten af browniedejen ovenpå og "swirl" med skaftet af en træske eller kniv i massen, så der dannes et "mønster" i dejen.
  • Bag kagen ved 180 grader i ca. 30 minutter. Tjek med en tændstik, der skal hænge lidt dej ved. Den må endelige ikke få for meget.
  • Tag kagen ud og afkøl på en bagerist.

Noter

Krydderierne kan udskiftes med "pumpkin pie spice".
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen