Go Back
BLOMMECRUMBLE MED VANILJECREME

Frisk figen og blomme crumble med saltet karamel

Forb. tid5 minutter
Tilb. tid15 minutter
Samlet tid20 minutter

Ingredienser

  • 4-5 friske figner - skåret i kvarte
  • 4 blommer - udstenet og skåret i kvarte
  • 1 håndfuld røde stikkelsbær
  • 1 håndfuld nødder - mandler, hasselnødder, valnødder
  • Saft af ½ citron
  • 3 spsk brun farin
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 1 tsk kanel
  • ½ tsk salt
  • 1 dl havregryn - grovvalsede
  • ½ dl mandelmel
  • 3 spsk saltet karamelsauce

Fremgangsmåde

  • Bland det hele sammen i et fad/pande undtagen karamelsaucen
  • Dryp/hæld karamelsaucen udover blandingen - drys med lidt ekstra hakkede nødder.
  • Bag crumblen ved 180 grader i ca. 15 min eller til frugten bobler.
  • Afkøl 5 minutter.
  • Server med cremefraiche eller flødeskum.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen