Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
Smaller
Normal
Larger
Frisk figen og blomme crumble med saltet karamel
Forb. tid
5
minutter
min
Tilb. tid
15
minutter
min
Samlet tid
20
minutter
min
Ingredienser
4-5
friske figner
-
skåret i kvarte
4
blommer
-
udstenet og skåret i kvarte
1
håndfuld røde stikkelsbær
1
håndfuld nødder
-
mandler, hasselnødder, valnødder
Saft af ½ citron
3
spsk
brun farin
2
tsk
vaniljesukker
1
tsk
kanel
½
tsk
salt
1
dl
havregryn
-
grovvalsede
½
dl
mandelmel
3
spsk
saltet karamelsauce
Fremgangsmåde
Bland det hele sammen i et fad/pande undtagen karamelsaucen
Dryp/hæld karamelsaucen udover blandingen - drys med lidt ekstra hakkede nødder.
Bag crumblen ved 180 grader i ca. 15 min eller til frugten bobler.
Afkøl 5 minutter.
Server med cremefraiche eller flødeskum.
Del din opskrift med mig på Instagram
Tag
@louiogbearnaisen