Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
Nordisk flødestuvede porrer og pastinakker
Forb. tid
10
min
Tilb. tid
30
min
Samlet tid
40
min
Ingredienser
2
porrer i tynde ringe
3-4
pastinakker i tynde skiver
5
dl
madlavningsfløde 9%
-
evt. halv madlavningsfløde, halv piskefløde
2-3
tsk
tørret timian
1
spsk
grov sennep
Revet muskatnød
Salt/peber
100
g
revet ost
-
valgfri
Evt. 100 g kogt kylling
-
skinke, laks m.fl.
Fremgangsmåde
Fordel porre og pastinak i et fad. (og kød/fisk)
Pisk fløde, timian, sennep, muskat, salt og peber sammen og hæld det ud over grøntsagerne.
Kom fadet i ovnen og bag 30 minutter ved 180 grader.
Drys med ost og bag yderligere 20-25 minutter, indtil det er boblende og gyldent.
Noter
Som hovedret = 2 pers.
Som tilbehør = 4 pers.
Del din opskrift med mig på Instagram
Tag
@louiogbearnaisen