Go Back

Nordisk flødestuvede porrer og pastinakker

Forb. tid10 min
Tilb. tid30 min
Samlet tid40 min

Ingredienser

  • 2 porrer i tynde ringe
  • 3-4 pastinakker i tynde skiver
  • 5 dl madlavningsfløde 9% - evt. halv madlavningsfløde, halv piskefløde
  • 2-3 tsk tørret timian
  • 1 spsk grov sennep
  • Revet muskatnød
  • Salt/peber
  • 100 g revet ost - valgfri
  • Evt. 100 g kogt kylling - skinke, laks m.fl.

Fremgangsmåde

  • Fordel porre og pastinak i et fad. (og kød/fisk)
  • Pisk fløde, timian, sennep, muskat, salt og peber sammen og hæld det ud over grøntsagerne.
  • Kom fadet i ovnen og bag 30 minutter ved 180 grader.
  • Drys med ost og bag yderligere 20-25 minutter, indtil det er boblende og gyldent.

Noter

Som hovedret = 2 pers.
Som tilbehør = 4 pers.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen