Go Back

Dadelkugler med appelsin og kakao

Forb. tid5 min
Samlet tid5 min

Ingredienser

  • 200 g dadler
  • 75 g mandelmel
  • 2 spsk kokosmel
  • 3 spsk god kakao
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 1/2 dl friskpresset appelsinjuice
  • 1 tsk kanel

Fremgangsmåde

  • Kom alle ingredienserne i en blender/foodprocesser undtagen appelsinjuicen.
  • Blend det til en jævn masse og tilsæt appelsinjuicen lidt af gangen undervejs.
  • Når massen er jævn sættes den i køleskabet min. 30 minutter.
  • Form dejen til kugler af passende størrelse og rul dem i ren kakao.
  • Opbevar kuglerne i en lufttæt boks i køleskabet.

Noter

Kuglerne kan rulles i kokosmel, havregryn, chokolade, mandelmel m.fl.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen