Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
Dadelkugler med appelsin og kakao
Forb. tid
5
min
Samlet tid
5
min
Ingredienser
200
g
dadler
75
g
mandelmel
2
spsk
kokosmel
3
spsk
god kakao
1
tsk
vaniljesukker
1/2
dl
friskpresset appelsinjuice
1
tsk
kanel
Fremgangsmåde
Kom alle ingredienserne i en blender/foodprocesser undtagen appelsinjuicen.
Blend det til en jævn masse og tilsæt appelsinjuicen lidt af gangen undervejs.
Når massen er jævn sættes den i køleskabet min. 30 minutter.
Form dejen til kugler af passende størrelse og rul dem i ren kakao.
Opbevar kuglerne i en lufttæt boks i køleskabet.
Noter
Kuglerne kan rulles i kokosmel, havregryn, chokolade, mandelmel m.fl.
Del din opskrift med mig på Instagram
Tag
@louiogbearnaisen