Go Back
Flæskestegssandwich

Flæskestegssandwich

Ingredienser

  • 2 boller - ristede (evt. burgerboller)
  • 4-5 skiver kold flæskesteg med svær - svinekam
  • 4-5 spsk god mayo

Syltede agurker

  • 1/4 del agurk i skiver
  • 1/4 dl vand
  • 1/2 dl eddike
  • ca. 4 spsk sukker
  • Salt/peber

Rødkål med kirsebærsirup

  • 10 g smør
  • Ca. 3 dl fintsnittet rødkål
  • 3-5 spsk kirsebærsirup
  • 3-5 spsk æbleeddike
  • Salt/peber

Fremgangsmåde

Syltede agurker

  • Bland vand, eddike, sukker, salt og peber sammen. Smag dressingen til.
  • Kom agurkeskiverne i lagen og lad dem trække min. 1 time.

Rødkål

  • Svits rødkål i smørret.
  • Tilsæt kirsebærsirup, eddike, salt og peber. Lad rødkålen simre ved svag varme i ca. 10 minutter.

Sandwich

  • Smør brødene med mayo, fordel flæsestegsskiver ovenpå sammen med rødkål og syltede agurker.
  • Spis.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen