Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
Nutrition Label
Smaller
Normal
Larger
Macarons med chokoladeganache
Forb. tid
20
minutter
min
Tilb. tid
12
minutter
min
Samlet tid
32
minutter
min
Ingredienser
Macarons
100
g
mandelmel
200
g
flormelis
15
g
kakao
-
2 spsk
80
g
æggehvider
20
g
sukker
Chokoladeganache
120
g
god
-
mørk chokolade
1,5
dl
piskefløde
Fremgangsmåde
Macarons
Sigt mandelmel, flormelis og kakao sammen.
Pisk æggehviderne hvide og næsten stive. Tilsæt sukker og pisk dem helt stive.
Fold forsigtig de tørre ingredienser i æggehviderne lidt af gangen til en jævn masse,
Kom dejen i en sprøjtepose med en rund tyl.
Sprøjt 28 runde cirkler ud på bageplader med bagepapir.
Lad dem tørre ved stuetemperatur i ca. 20 minutter.
Bag dem ved 160 grader i 12-15 minutter.
Tag dem ud og lad dem afkøle lidt på bagepapiret.
Tag dem af og afkøl.
Chokoladeganache
Bring fløden i kog og smelt chokoladen heri. Pas på det ikke skiller.
Køl ganachen helt af.
Pisk den lidt op og smør/sprøjt 14 macarons med cremen. Læg forsigtigt de 14 andre "låg" på og pres kager lidt sammen.
Lad kagerne sætte sig (min. 1 time) inden servering.
Noter
Prøv at tilsætte lidt lakrids til chokoladeganachen.
Del din opskrift med mig på Instagram
Tag
@louiogbearnaisen